Jautiena su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

600 g. lieso jautienos kumpio,
5 svogūnai,
100 g. pievagrybių,
šaukštas krakmolo,
pusės citrinos sulčių,
2 šaukštai sojų padažo,
pusė šaukšto cukraus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Jautienos kumpio lazdeles apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis, užberiame druskos ir cukraus, apibarstome pipirais. Marinuojame 2 valandas.

Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame supjaustytą marinuotą jautienos kumpį. Kepame uždengtoje keptuvėje, nustatę mažą kaitrą, maždaug 15-20 minučių. Kepdami po truputį maišome mėsą ir vis įpilame vandens. Patroškiname dar apie 10 minučių.

Kol mėsa troškinama, nuvalome ir pusžiedžiais supjaustome svogūnus, o nuvalytus grybus supjaustome griežinėliais. Mėsai suminkštėjus, sudedame grybus, svogūnus, įpilame sojų padažo. Viską patroškiname dar apie 5 minutes. Baigdami kepti užpilame šaltame vandenyje išleistą krakmolą ir maišome, kol sutirštėja.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668