Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu


INGREDIENTAI:

500 g. jautienos, supjaustytos 1 cm pločio griežinėliais,
pusė šaukštelio garstyčių,
30 g. sviesto,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas miltų,
100 ml. grietinėlės,
2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių,
250 ml. jautienos sultinio.
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Jautieną išmušame, pabarstome druska, pipirais, aptepame garstyčiomis ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Apkepintus mėsos griežinėlius dedame į puodą, supilame sultinį, įdedame sviesto ir, nustatę mažą kaitrą, troškiname apie 20 minučių. Baigdami troškinti, į sultinį su mėsa supilame su grietinėle išplaktus miltus, įdedame serbentų drebučių. Įberiame pipirų, pasūdome. Viską sumaišome. Tiekiame su padažu, kuriame troškinome.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668