Kepta sardinių filė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta sardinių filė


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

1 valg. š. alyvuogių aliejaus;
170 g sardinių filė;
2 nedideliais gabalėliais supjaustyti pomidorai;
½ kubeliais supjaustytas žaliasis ankštinis pipiras;
1 arb. š. susmulkintų kaparėlių;
2 arb. š. pomidorų padažo;
1 sutraiškyta česnako skiltelė;
2 valg. š. citrinos sulčių;
Druska ir šviežiai sumalti juodieji pipirai;
1 valg. š. sviesto;
Citrinos žievelės papuošimui.


GAMINIMAS:

Keturis folijos lakštus sutepkite aliejumi. Į kiekvieną jų padėkite porciją sardinių (odele žemyn). Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.

Dubenyje sumaišykite pomidorus, ankštinius pipirus, kaparėlius, pomidorų padažą, česnaką, citrinos sultis, druską bei juoduosius pipirus. Gauta mase užklokite žuvį, ant viršaus uždėkite nedidelį gabalėlį sviesto, po to vėl uždenkite folijos lakštais.

Apie 17 min. žuvį kepkite ant grotelių orkaitėje (arba sudėję į kepimo skardą). Patiekite su citrinos skiltelėmis bei šviežiais salotų lapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668