Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

5 kiaušinio tryniai;
115 g cukraus pudros;
½ stiklinė saldaus baltojo vyno;
85 g pasifloros vaisių minkštimo;
115 g mėlynių;
145 g aviečių;
145 g braškių.


GAMINIMAS:

Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol masė pabals. Supilkite vyną ir plakite toliau, indą įstatę į puodą su vos verdančiu vandeniu. Plakite apie 15 min., kol masė taps tiršta ir ims formuotis nedideli kauburėliai. Nukelkite indą nuo ugnies ir plakite dar 5 min., kol masė atvės.

Į desertines taures sudėkite pasifloros minkštimą, užpilkite paruoštu padažu, ant viršaus išdėliokite šviežias uogas ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668