Grybų troškinys su kiauliena receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų troškinys su kiauliena


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

4—5 bulvės,
stiklinė raugintų grybų,
0,5 kg kiaulienos,
3 morkos,
0,5 stiklinės grietinės,
50 g sviesto ar margarino,
šaukštas miltų,
maltų kalendros grūdų ar pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais.
Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūdų, užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens. Sandariai uždarius, troškinama 25—30 min. Valgoma su salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668