8 porcijoms:
2 stambiai supjaustyti svogūnai;
2 dideli žalieji pipirai;
Citrinos sultys;
Druska;
Kajeno pipirai;
2 nulupti agurkai be sėklų;
Keletas ledo gabalėlių;
400 g nesmulkintų konservuotų pomidorų;
3 stiklinės konservuotų pomidorų sulčių.
GAMINIMAS:
Pusę kiekio svogūnų, žaliųjų pipirų ir agurkų susmulkinkite mikseriu. Sudėkite pomidorus ir dar išsukite. Visą masę sudėkite į dubenį, įpilkite pomidorų ir citrinos sulčių. Pagardinkite druska, kajeno pipirais ir atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite likusias daržoves ir išdalinkite į 8 sriubos dubenėlius. Į kiekvieną jų įmeskite ledo gabalėlių, užpilkite sriuba ir patiekite.