Toskanos troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Toskanos troškinys


INGREDIENTAI:

2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
450 g kiaulienos dešrelių;
1 griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas;
2 riekelėmis supjaustyti saliero stiebai;
1 didelė kubeliais supjaustyta morka;
1 plonai supjaustyta česnako skiltelė;
4 vynuoginiai pomidorai;
3/5 stiklinės sauso baltojo vyno arba sultinio;
Druska ir juodieji pipirai;
400 g nusausintų konservuotų pupelių;
200g kukurūzų kruopų;
30 g sviesto;
Šiek tiek susmulkintų šviežių petražolių.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite dešreles iš abiejų pusių apie 5 min., kol paruduos. Išimkite dešreles, įpilkite likusį aliejų ir 3-4 min. pakepkite svogūnus, salierus, morkas bei česnaką.

Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir perpjaukite į keturias dalis. Į keptuvę vėl sudėkite dešreles, pomidorus, supilkite vyną arba sultinį, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 20 min. Sudėkite pupeles ir patroškinkite dar 10 min.

Tuo metu užvirinkite pasūdytą vandenį ir, nuolat maišydami, suberkite kukurūzų kruopas. Virkite apie 5 min., kol sutirštės. Pridėkite sviesto, išmaišykite. Patiekite kartu su troškiniu, apibarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668