Medumi teptas viščiukas su ožkos sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Medumi teptas viščiukas su ožkos sūriu


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

4 vištienos krūtinėlės filė be odelės;
100 g minkšto ožkos sūrio;
4 šviežio čiobrelio šakelės;
1 arb. š. susmulkintų šviežių čiobrelių;
2 valg. š. skysto medaus;
Druska ir juodieji pipirai;
½ arb. š. maltos paprikos (ir dar žiupsnelis papuošimui);
2 storai supjaustyti geltoni ankštiniai pipirai;
2 storai supjaustyti raudoni ankštiniai pipirai;
1 storai supjaustytas raudonasis svogūnas;
2 valg. š. alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Įkaitinkite grilį arba orkaitę. Aštriu peiliu perpjaukite vištienos krūtinėlę išilgai, kad mėsa išsiskleistų. Į vidų įdėkite ožkos sūrio, vieną čiobrelio šakelę, vėl suskleiskite ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais.

Krūtinėlę dėkite į kepimo skardą, aptepkite medumi, pasūdykite druska, pabarstykite pipirais ir paprika. Kepkite 7-8 min. iš vienos pusės, kol gražiai apskrus, tuomet apverskite ir kepkite dar tiek pat. Išimkite medinius smeigtukus.

Svogūnus ir ankštinius pipirus apvoliokite aliejuje ir 3-4 min. pakepkite keptuvėje, kol gražiai pagels. Pabarstykite susmulkintais čiobreliais, sudėkite į lėkštes, ant viršaus dėkite vištieną ir pabarstykite paprika.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668