2 vidutinio dydžio bulvės,
4 vištienos krūtinėlės filė,
1 vidutinio dydžio cukinija, supjaustyta 1 cm skridinėliais,
2 vidutinio dydžio morkos, plonai supjaustytos,
1,5 puodelio nesupjaustytų grybų,
1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas plonomis riekelėmis,
druska, pipirai,
1 puodelis obuolių sulčių arba sidro,
1/2 puodelio konservuotų abrikosų.
GAMINIMAS:
Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite druska ir pipirais. Apšlakstykite obuolių sultimis arba sidru. Suvyniokite foliją į paketėlius, palikdami kambario temperatūroje. Pervežkite šaldiklyje.
Sudėkite paketėlius tiesiai į laužą ar į neuždengtą grilį virš vidutinio karščio anglių. Kepkite 20-25 minutes vieną kartą apversdami arba kol iškeps viščiukas ir suminkštės daržovės. Patiekdami atidarykite paketėlius; į kiekvieną paketėlį šaukštu įdėkite konservuotų abrikosų.