Ukrainietiški barščiai (Natalijos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ukrainietiški barščiai (Natalijos)


INGREDIENTAI:

Marinuoti burokėliai;
Rauginti kopūstai (gali būti ir švieži);
Morkos;
Bulvės;
Rūkyti šonkauliukai;
Prieskoniai (lauro lapas, druska, pipirai).


GAMINIMAS:

Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa suminkštėja, sudedame daržoves: burokėlius, morkas, bulves, kopūstus (daržovių nepagailėkite, nes sriuba turi būti tiršta). Verdame kol išvirs šonkauliukai ir daržovės. Patiekiame su grietine. Skanaus!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668