Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas


INGREDIENTAI:

4—5 bulvės,
0,5l pieno,
0,5 kg žiedinių kopūstų,
kiaušinis,
200 g virtos mėsos,
0,5 šaukšto kmynų,
svogūnas,
50 g sviesto,
druskos.


GAMINIMAS:

Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasūdomą, suberiami kmynai. Viskas gerai sumaišoma. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais ir apverdami. Į paruoštą indą dedamas sluoksnis bulvių košės, sluoksnis smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintas svogūnas, sluoksnis žiedinių kopūstų ir vėl bulvių košės. Ant viršaus užpilamas išplaktas su 2 šaukštais pieno ir trupučiu druskos kiaušinis. Uždedami gabaliukai sviesto ir kepama orkaitėje 10—15 min. Valgoma su salotomis ar šviežiais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668