Morkų ir porų pyragas (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir porų pyragas (Ramunės)


INGREDIENTAI:

125 g sviesto,
4 įstrižai supjaustytų porų,
1 - 2 šaukštų cukraus,
450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų,
350 g sluoksniuotos tešlos,
1 suplakto kiaušinio,
1 mažos taurės sauso vyno.


GAMINIMAS:

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal porus. Pavirti apie 5 min.

tešlą iškočioti, , patepti plaktu kiaušiniu ir uždėti ant daržovių, paspausti žemyn palei keptuvės kraštu. Viduryje pradurti keletą skylučių, kad išeitų garas ir kepti orkaitėje 20 - 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668