Antis, įdaryta bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antis, įdaryta bulvėmis


INGREDIENTAI:

Antis,
3—4 virtos bulvės,
skilvis,
širdis,
kepenėlės,
2 svogūnai,
0,5 šaukštelio maltų kmynų,
mairūno,
50 g sviesto ar anties riebalų, kiaušinis,
šaukštas pyrago džiūvėsėlių,
šaukštas grietinės,
druskos.


GAMINIMAS:

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Antis prikemšama paruoštos masės, užsiuvama, pavoliojama lydytame svieste, margarine, grietinėje ar majoneze, dedama į skardą, užpilama karštu vandeniu, sudedama skridinėliais supjaustytas svogūnas, morka, salieras ir 1,5 vai. kepama orkaitėje. Kepant laistoma tuo pačiu sultiniu, kuriame kepa. Baigiant kepti, užpilama majonezo ar grietinės. Valgoma su skiltelėmis supjaustytais ir pakepintais obuoliais ar slyvomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668