Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais


INGREDIENTAI:

8-10 didesnių pievagrybių,
50 g sviesto,
2 česnakų skiltelės,
2 šaukštai susmulkintų
petražolių,
druskos,
šviežiai sumaltų juodųjų pipirų,
225 g šaldytų žirnelių,
aliejaus.



GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temperatūros. Pievagrybius nuvalome ir nuplauname. Kotelius atskiriame nuo kepuraičių ir smulkiai sukapojame. Kepurėles sudedame į riebalais išteptą kepimo indą. Mediniu šaukštu išsukame sviestą, sudedame sukapotus pievagrybių kotelius, susmulkintą česnaką, susmulkintas petražoles, įberiame pipirų, pasūdome ir gerai išmaišome. Žirnelius dedame į pievagrybių kepurėles, ant viršaus uždedame pagardinto sviesto. Uždengiame kepimo folija ir kepame orkaitėje 20 min., kol pievagrybių kepurėlės suminkštėja. Iškeptus pievagrybius tuoj pat tiekiame į stalą tame pačiame inde, kuriame kepė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668