
kiaulienos išpjovos,
obuolių,
svogūno galvutės,
valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
grietinės, sojos padažo,
1 valg. šaukšt. miltų,
druskos ir pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite skersai raumens skaidulų maždaug 2 cm pločio riekelėmis, sumaišykite su sojos padažu ir palikite kokiai valandai. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Miltus dubenėlyje sumaišykite su druska. Aliejų įkaitinkite keptuvėje ir apkepinkite jame mėsą, kol pasidengs plutele. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite iki geltonumo. Ant apkepintos mėsos su svogūnais užberkite miltus, sumaišytus su druska. Gerai išmaišykite ir truputį pakepinkite.Ant mėsos sudėkite obuolių juosteles, grietinę ir truputį pakepinkite. Paskui suberkite prieskonius. Leiskite užvirti ir pakaitinkite dar 10 min.