Žalias kopūstas, morka,
2 bulvės, 2 pomidorai nedideli,
pusė raudonos paprikos,
poras, svogūnas, lauro lapas,
2 kubeliai paukštienos buljono,
5 šaukštai aliejaus,
5 juodi ir 5 kvepiantieji pipirai,
1 nubrauktas šaukštas kmynų,
viena iš mėgstamų šviežių daržovių pasirinktinai.						
			
			
            
			
GAMINIMAS:
			
	
	
					   
			Puse kopūsto supjaustome rupiau, bulves - kubeliais, susmulkiname smulkiai svogūną, sutarkuojame morką. Sudedame į puodą užpilame vandens iki daržovių viršaus. Užberiame svogūnus, lauro lapą, pipirus. Kai užverda ugnį sumažinti iki mažiausios. Virti 10 min. Pabaigoje sudedame vištienos buljono kubelius susmulkintus, kmynus (jie ir krapai šios sriubos vinis). Sudedame skiltelėmis pjaustytus pomidorus, kubeliais raudoną papriką,puse poro juostelėmis, saują didesnę krapų, aliejų, galima saują svogūnų laiškų. Uždengiame ir duodame 10 - 15 min. pastovėti. Sumaišome. Skanaus. Kas nori gali įsidėti grietinės