Jaučio liežuvis drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaučio liežuvis drebučiuose


INGREDIENTAI:

400 g. jaučio liežuvio,
2 šaukštai konservuotų žirnelių,
50 g. želatinos, cukraus,
maltų juodųjų pipirų,
2 morkos, druskos,
4-5 petražolių šakelės.


GAMINIMAS:

Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelioms minutėms įmesti į verdantį vandenį). Nulupame atšokusią baltą liežuvio odelę. Liežuvį supjaustome griežinėliais skersai raumens. Liežuvio gabalėlius sudedame į verdantį vandenį. Verdame maždaug valandą, kol suminkštėja.

Kol mėsa verda, morkas nuskutame, nuplauname ir supjaustome žvaigždutėmis. Ant želatinos užpilame šalto vandens, kad išbrinktų. Iki virimo pabaigos likus 15 minučių, sudedame morkas, įberiame druskos, pipirų, žiupsnelį cukraus, o dar vėliau suberiame žirnelius ir sudedame želatiną. Viską pakaitiname iki virimo, bet neužverdame.

Atvėsiname ir supilame į nedidelius forminius indelius. Gražiai sudedame liežuvio gabalėlius ir daržoves. Padedame šaltai, kad sustingtų. Papuošiame petražolių šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668