Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu


INGREDIENTAI:

3 kiaušiniai,
200 ml pieno,
120 g. miltų.

Įdarui:
200 g. graikinių riešutų,
200 ml pieno.

Padažui:
200 g. konditerinio šokolado,
100 ml pieno.


GAMINIMAS:

Produktus lietiniams blynams išmaišykite mikseriu. Keptuvę įkaitinkite ir ištrinkite aliejumi. Blynai desertui turi būti sausi, todėl trynimui naudojamas popierinės servetės gabalėlis, suvilgytas aliejuje.
Kelis šaukštus tešlos (ji turi būti riebios grietinėlės tirštumo) užpilkite ant keptuvės krašto ir liekite blyną pavertę keptuvę. Viena blyno pusė apkeps, kai blyno kraštai atšoks nuo keptuvės ir pradės nežymiai riestis. Tada apverskite blyną ir apkepkite iš kitos pusės.

Riešutus sutrinkite ir užplikykite verdančiu pienu. Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir ištirpinkite vandens vonioje. Tam paimkite puodą, pripilkite jį vandens ir užvirinkite. Virš jo patalpinkite kitą puodą su šokoladu. Šokoladui tirpstant virš garų įpilkite į jį 100 ml pieno ir išmaišykite. Turite padažą.
Paimkite 1 valg. šaukštą su kaupu riešutų masės. Tolygiai ištepkite ja blyną. Lenkite per pusę ir dar kartą per pusę. Užpilkite šokoladu. Jei blynai atvėso, prieš valgydami galite juos palaikyti įkaitintoje orkaitėje.

Šaltinis: Skaniai.lt

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668