Žuvies paštetas (Frėjos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies paštetas (Frėjos)


INGREDIENTAI:

1 kg. žuvies,
5 virti kiaušiniai,
pakelis sviesto,
1-2 svogūnai, druskos.

Padažui:
majonezo, greitinėlės,
pora skiltelių česnako,
pomidorų padažo,
druskos.


GAMINIMAS:

Sviestą padalinti į dvi dalis. Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kitą dalį panaudoti kepant žuvį. Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais. Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir žuvis. Gautą masę sukrėsti į formelę, paslėgti ir įdėti į šaldytuvą maždaug 12 val.

Padažas:
Išspausti arba smulkiai supjaustyti česnaką. Greitinėlę, majonezą, pomidorų padažą sumaišyti, sudėti česnaką, druską, dar kartą gerai išmaišyti. Sustingusį paštetą išimti iš formelės, pateikti supjaustytą ir apipiltą padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668