Anties šlaunelės su keptais obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Anties šlaunelės su keptais obuoliais


INGREDIENTAI:

4 anties šlaunelės,
1 kg mažų bulvių,
4 obuoliai, 3 svogūnai,
3/4 stiklinės vištienos sultinio,
1/2 stiklinės obuolių sulčių,
50 g maltų migdolų,
2 šaukštai razinų,
2 skiltelės česnako,
mairūnas, 2 gvazdikėliai,
pipirai, 2 lauro lapeliai, druska,
šaukštas aliejaus ir sviesto.


GAMINIMAS:

Bulves su lupenomis virti 10 min., nusunkti ir nulupti. Šlauneles pabarstyti druska ir pipirais, pakepinti įkaitintame aliejuje ir sudėti į formą.

Česnaką ir svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje ir kartu su bulvėmis, gvazdikėliais bei lauro lapeliais, sudėti prie šlaunelių. Pabarstyti mairūnu. Kepti valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kartkartėmis palaistant sultiniu bei obuolių sultimis.

Obuolius nuplauti ir nupjauti viršūnėles, išpjauti sėklalizdžius. Razinas nuplauti, susmulkinti ir sumaišyti su migdolais ir sviestu. Šia mase prikimšti obuolius ir uždengti nupjautomis viršūnėlėmis. Sudėti prie mėsos likus 15 min. iki kepimo pabaigos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668