Svogūnų žiedai (Frėjos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Svogūnų žiedai (Frėjos)


INGREDIENTAI:

svogūnai,
miltai,
kiaušiniai,
kėlimo milteliai,
duska,
aliejus virimui.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustyti žiedais, juos atskirti vieną nuo kito. Iš kiaušinių, kėlimo miltelių, miltų ir druskos sumaišyti blynų tirštumo tešlą. Tešla apvolioti svogūno žiedus ir kepti juos įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668