Kalmarai balto vyno padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalmarai balto vyno padaže


INGREDIENTAI:

400 g. išvalytų kalmarų,
1 svogūnas,
200 g. grietinės,
100 g. sauso balto vyno.


GAMINIMAS:

Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spagečiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668