4 išvirti langustai,
1 svogūnas, actas,
aliejus, imbieras,
1 kiaušinis, miltų
pieno, pipirai,
druska.
Padažui:
pomidorų tyrė,
3 svogūnai,
1 česnakas,
imbiero, druska,
pipirai, aliejus.
GAMINIMAS:
Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis.
Iš miltų, pieno ir kiaušinių sumaišyti skystą tešlą ir taip pat palikti 1 val. Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su imbieru, česnaką įmesti, nepjaustyti ir patroškinti. Kai svogūnas bus minkštas įdėti pomidorų tyrės ir langustus. Pamirkyti mėsą tešloje ir kepti aliejuje. Patiekti su ryžiais. Padažą patiekti atskirai.