Kiniški virtiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniški virtiniai


INGREDIENTAI:

Tešlai:
150 g miltų,
50 ml verdančio vandens,
25 ml šalto vandens,
pusė šaukšto aliejaus.

Įdarui:
75 g kiaulienos faršo,
3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų,
1 šaukštelis sauso vyno,
1 šaukštelis rudo cukraus,
pusė šaukšto sojų padažo,
pusė šaukštelio sezamo aliejaus,
1 šaukštelis kukurūzų miltų.

Padažui:
Šviežios aitriosios paprikos,
citrinų sulčių,
pusė kubelio sultinio,
50 g vandens.


GAMINIMAS:

Išmaišome miltus verdančiame vandenyje, paskui - šaltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutulį ir išminkome. Padarome 16 vienodų gabalėlių ir iškočiojame apskritimus. Ant apskritimų vidurio dedame įdarą ir rūpestingai užspaudžiame kraštelius, kad išeitų krepšeliai. Ruošdami įdarą, faršą sumaišome su bambukų daigais, sojų padažu, vynu, cukrumi ir aliejumi. Viską gerai išmaišome ir tik tada beriame kukurūzų miltus. Vėl gerai išmaišome. Verdame 10 minučiųų garuose kiaurasamtyje. Padažui skirtus produktus sumaišome ir pakaitiname.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668