Tešlai:
150 g miltų,
50 ml verdančio vandens,
25 ml šalto vandens,
pusė šaukšto aliejaus.
Įdarui:
75 g kiaulienos faršo,
3 šaukštai smulkintų konservuotų bambuko daigų,
1 šaukštelis sauso vyno,
1 šaukštelis rudo cukraus,
pusė šaukšto sojų padažo,
pusė šaukštelio sezamo aliejaus,
1 šaukštelis kukurūzų miltų.
Padažui:
Šviežios aitriosios paprikos,
citrinų sulčių,
pusė kubelio sultinio,
50 g vandens.
GAMINIMAS:
Išmaišome miltus verdančiame vandenyje, paskui - šaltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutulį ir išminkome. Padarome 16 vienodų gabalėlių ir iškočiojame apskritimus. Ant apskritimų vidurio dedame įdarą ir rūpestingai užspaudžiame kraštelius, kad išeitų krepšeliai. Ruošdami įdarą, faršą sumaišome su bambukų daigais, sojų padažu, vynu, cukrumi ir aliejumi. Viską gerai išmaišome ir tik tada beriame kukurūzų miltus. Vėl gerai išmaišome. Verdame 10 minučiųų garuose kiaurasamtyje. Padažui skirtus produktus sumaišome ir pakaitiname.