0,5kg mėsos (gali būti vištienos filė)
1 pakelis kario,
aštrūs prieskoniai,
raudonojo vyno actas,
aštrus čili padažas,
200g sviesto kariui ištirpinti,
ryžių (tiek kiek suvalgytumėte),
2 paprikos (spalva nesvarbu),
cukinija, 2 skiltelės česnako,
2 šaukštai aliejaus.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustyti linijomis, karį ištirpinti svieste ir sumaišyti su aštriais prieskoniais. Masę įtrinti į mėsą, apipilti raud. vyno actu ir palaukti 20 minučių. Per tą laiką supjaustyti daržoves, o česnaką susmulkinti. Tada pradėti kepti mėsą aliejuje. Kepant įpilti truputį raud. vyno acto. Į kitą keptuvę supilti padažą ir daržoves. Išvirti ryžius. Tegul viskas verda tol kol išvirs ryžiai. Ryžius suberti į indą iš kurio valgysite. Tada padažą ir mėsą. Skanaus!!!
(P.S. tai pirmasis mano patiekalas, kurį aš pagaminau būdama 13m.)