Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)


INGREDIENTAI:

0,5kg mėsos (gali būti vištienos filė)
1 pakelis kario,
aštrūs prieskoniai,
raudonojo vyno actas,
aštrus čili padažas,
200g sviesto kariui ištirpinti,
ryžių (tiek kiek suvalgytumėte),
2 paprikos (spalva nesvarbu),
cukinija, 2 skiltelės česnako,
2 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustyti linijomis, karį ištirpinti svieste ir sumaišyti su aštriais prieskoniais. Masę įtrinti į mėsą, apipilti raud. vyno actu ir palaukti 20 minučių. Per tą laiką supjaustyti daržoves, o česnaką susmulkinti. Tada pradėti kepti mėsą aliejuje. Kepant įpilti truputį raud. vyno acto. Į kitą keptuvę supilti padažą ir daržoves. Išvirti ryžius. Tegul viskas verda tol kol išvirs ryžiai. Ryžius suberti į indą iš kurio valgysite. Tada padažą ir mėsą. Skanaus!!!

(P.S. tai pirmasis mano patiekalas, kurį aš pagaminau būdama 13m.)

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668