Bulviniai vėdarai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai vėdarai


INGREDIENTAI:

8—10 bulvių,
200 g lašinukų,
2 svogūnai,
0,5 arb. š. mairūno arba maltų pipirų,
kiaulės žarnų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruoštos bulvės, suberiamas mairūnas, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir sukapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai prikemšamos paruoštų bulvių. Skarda ištepama riebalais, įpilama truputis vandens ir laisvai sudedamos prikimštos žarnos. Po 5—10 min. keliose vietose subadomos adata, kad nesutrūkinėtų. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje, retkarčiais viršus palaistomas riebalais. Jei reikia — apverčiama. Valgoma su spirgučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668