alyvuogių aliejus,
sviestas,
2-3 obuoliai,
vienas didelis svogūnas,
1-2 skiltelės česnako,
1 šaukštelis kario,
1 stiklinė balto vyno,
0,5 šaukštelio krakmolo,
prieskoniai sriubai,
cukrus,
ananasų sultys,
tiršta grietinė.
GAMINIMAS:
Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šaukšteliu atskiesto kukurūzų krakmolo ir padažas užverdamas. Po to padažas ištrinamas per sietelį ir pagardinamas prieskoniais sriubai, druska ir trupučiu cukraus ir ananasų sultimis ir tiršta grietine; Padažas turi būti tirštokas ir gražiai geltonos spalvos. Curry padažas puikiai tinka su paukštiena, kepsniais ir žuvies patiekala
Gauta iš „http://lt.wikibooks.org/wiki/Receptai/Curry_padažas“