Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu


INGREDIENTAI:

150 g grūstų migdolinių sausainių,
75 g smulkiai sukapotų migdolų,
125 g ištirpinto sviesto.

Įdaras:
250 g minkšto varškės kremo,
200 g cukraus,
2 šaukštai kukurūzų miltų,
3 dideli kiaušiniai, kambario temperatūros,
1 šaukštelis vanilės esencijos,
200 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado traškučių.


GAMINIMAS:

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 25 cm skersmens atidaromą formą.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite migdolinių sausainių trupinius, migdolus ir sviestą. Apibarstykite jais formos dugną ir šonus. Kepkite 8-10 minučių, kol lengvai aprus. Atvėsinkite skardoje ant grotelių.

Įdaras: Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite varškės kremą, cukrų ir kukurūzų miltus iki vientisos masės. Po vieną sudėkite kiaušinius, kaskart suplakdami. Sumažinę plakiklio greitį, įplakite amareto likerio ir vanilės esencijos. Įmaišykite šokoladinius traškučius. Užpilkite įdaro ant paskrudintų trupinių ir riešutų. Kepkite, kol iškeps, apie 1 valandą. Atvėsinkite kepinį skardoje ant grotelių. Palaikykite šaldytuve 6 valandas. Atleiskite ir nuimkite formos šonus ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668