Špinatų ir apelsinų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Špinatų ir apelsinų salotos


INGREDIENTAI:

200 g šviežių špinatų,
2 apelsinai,
50 g pievagrybių.

Padažui:
2 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas citrinų sulčių,
1 šaukštas medaus,
1/2 arbatinio šaukštelio aguonų,
1 sutrinta česnakų skiltelė,
50 g susmulkintų ir pakepintų migdolų.



GAMINIMAS:

Špinatus nuplauname, nuvarviname, didesnius lapelius susmulkiname (suplėšome) ir sudedame į salotinę. Apelsinus nulupame, suskirstame skiltelėmis, pievagrybius supjaustome (didesnius) ir sumaišome su špinatais.
Į stiklainį su užsukamu dangteliu supilame aliejų, citrinų sultis, sudedame medų, sutrintą česnaką,suberiame aguonas, užsukame dangtelį ir keletą kartų sukrečiame. Po to užpilame ant salotų ir lengvai išmaišome. Pabarstome susmulkintais pakepintais migdolais ir tiekiame.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668