Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmis


INGREDIENTAI:

500 g baltojo sutrupinto šokolado,
350 ml kondensuoto pieno,
60 g ištirpinto sviesto,
1 šaukštas klevų sirupo,
90 g aviečių,
2 šaukštai paskrudintų migdolų drožlių.


GAMINIMAS:

Išklokite 23 cm skersmens kvadrato formos keptuvą aliuminine folija. Ištepkite foliją migdolų aliejumi. Ištirpinkite šokoladą kartu su kondensuotu pienu, sviestu ir klevų sirupu keptuve dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite 20 minučių, kartas nuo karto pamaišydami. Supilkite mišinį į paruoštą keptuvą. Apibarstykite avietėmis, pirštais įsprausdami jas į šokoladą. Apibarstykite migdolų drožlėmis. Uždenkite ir atvėsinkite šaldytuve 6 valandas. Išverskite ant pjaustymo lentos. Nudenkite foliją. Aštriu peiliu, prieš tai palaikytu verdančiame vandenyje, supjaustykite kepaišį kvadratėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668