6-7 bulvės,
100 g sviesto,
2 kietai virti kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės,
20 g „Rambyno" sūrio,
druskos,
žiupsnelis mairūno.
GAMINIMAS:
Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo, jtrinamos druska ir karštoje orkaitėje kepamos ant grotelių, kol pagels. Dar karštoms nupjaunama viršūnėlė, šaukšteliu išimamas vidus. Išimtas minkštimas sutrinamas, sudedami kapoti kiaušiniai, sviestas, grietinė, smulkiai tarkuotas sūris, pasūdomą, įberiama mairūno. Viskas gerai sumaišoma ir paruošta masė sudedama į bulvių tuštumas. Ant viršaus uždedama po gabaliuką sviesto, užbarstoma sūrio ir vėl kepama orkaitėje ant grotelių 10-15 min. Valgoma su salotomis.