Spagečiai su mėsos padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spagečiai su mėsos padažu


INGREDIENTAI:

6-8 porcijos:
500g. maltos jautienos,
90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
1 susmulkintas svogūnas,
2 stiebeliai smulkiai supjaustytų salierų,
2 smulkiai supjaustytos morkos,
1 skiltelė smulkinto česnako,
1 šakelė šviežio rozmarino,
2 valgomieji šaukštai šviežiai kapotų petražolių,
druska ir šviežiai grūsti juodieji pipirai,
125ml sauso raudonojo vyno,
3 dideli prinokę pomidorai, odelę
nulupti, išimti sėkleles ir stambiai supjaustyti,
250-500ml jautienos sultinio(išvirto arba pagaminto iš sultinio kubelio),
500g spagečių.


GAMINIMAS:

Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir ant didelės ugnies apkepinkite jautienos faršą, kepkite apie 5 minutes. Sudėkite svogūnus, salierus, morką, česnaką, rozmariną, vieną valgomąjį šaukštą petražolių ir kepkite 5 minutes.

Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vyną ir leiskite jam išgaruoti. Įmaišykite pomidorus ir kaitinkite ant vidutinio karštumo ugnies mažiausiai 2 valandas. Kai masė pradeda tirštėti ir lipti prie puodo dugno, supilkite sultinį. Išimkite rozmariną.

Baigiant ruošti padažą, išvirkite spagečius dideliame kiekyje pasūdyto vandens, kad jie liktų apykiečiai, virkite apie 12 minučių. Spagečius nukoškite ir apipilkite mėsos padažu. Patiekite į stalą pagardinę likusiomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668