Žuvis po antklode (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis po antklode (foto)


INGREDIENTAI:

600 g. atšaldytos žuvies file,
1 didelė paprika,
50 g. poro,
100 g. cukinijos,
1 didelė morka,
50 g. sviesto,
100 g. fermentinio sūrio,
prieskoniai žuviai,
1 citrina,
geltonojo imbiero prieskonio,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai miltų.


GAMINIMAS:

Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių.

Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu.

Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti aliejuje.

Karštos, apkeptos daržoves sumaišomos su stambia tarka tarkuotu sūriu. Ant keptos žuvies uždedamas daržovių ir sūrio sluoksnis.

Patiekiama su bulvėmis ir daržovių salotomis, kurios pasirenkamos pagal skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668