Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)


INGREDIENTAI:

1 stikl. rūgpienio/kefyro/pasukų,
0,5 stikl. šviežių apelsinų sučių,
1 v.š. su kaupu kakavos,
dubenėlis atšaldytų braškių ar aviečių,
cukraus ar medaus pagal skonį.


GAMINIMAS:

I sluoksnis:
0,5 stikl. rūgpienio išplakti su atšaldytomis uogomis, įdėjus cukraus ar medaus.

II sluoksnis:
0,5 stikl rūgpienio išplakti su kakava, cukrumi ar medumi.

III sluoksnis - tai spaustos apelsinų sultys. Vieną po kito pilti atsargiai į aukštą stiklinę, kad nesusimaišytų. Na, jei nepavyks, galima suplakti visus tris, vis viena bus skanus, tik plaktas kokteilis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668