Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)


INGREDIENTAI:

800 g inkstų,
3 svogūnai,
1 citrina,
2,5 šaukšto tirpintų riebalų,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė sultinio,
pipirų, druskos.


GAMINIMAS:

Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti. Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę. Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti likusius miltus, pakaitinti, praskiesti sultiniu, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, išspausti sultis, sudėti likusius prieskonius, viską supilti ant inkstų ir trumpai patroškinti.
Patiekti su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais ar kitomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668