Jautiena drebučiuose (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena drebučiuose (Ramunės)


INGREDIENTAI:

600 g virtos jautienos,
9 džiovintos slyvos,
1 indelis kukurūzų,
6-7 marinuoti agurkai ,
1/2 virtos morkos,
truputis petražolių,
5 stiklinės jautienos sultinio,
3 šaukštai želatinos.


GAMINIMAS:

Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklinėje sultinio. Virtą jautieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su puse kukurūzų. Kai sultinys su želatina atvėsta ir pradeda stingti, truputį jo įpilame į formą. Viduryje dedame dalį supjaustytos jautienos su kukurūzais, aplink apdedame džiovintomis slyvomis, o dar didesniu ratu sudedame plonais griežinėliais supjaustytus perlenktus agurkus.

Kai šis sluoksnis sustingsta, sudedame likusią jautieną su kukurūzais ir užpilame sultinio su želatina.Likusius kukurūzus, supjaustytas morkas, petražoles užpilame likusiu sultiniu su želatina, supilame į kitą (platesnę) formą ir laikome šaltai.Po to išverčiame drebučius į lėkštę: pirmiausia iš platesnės formos, o paskui ant viršaus iš kitos formos. Tinka majonezo padažai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668