150 g džiovintų vaisių,
0,5 puodelio supjaustyto virto kumpio,
0,5 puodelio supjaustytų graikinių riešutų,
60 g tarkuoto fontina sūrio (fermentinis, kietesnis),
425 g šaldytos sluoksniuotos tešlos (2 lakštai),
pieno, 0,25 šaukštelio aguonų.
GAMINIMAS:
Įdarui sumaišykite vaisius, kumpį, riešutus ir sūrį. Išimkite tešlos lakštus pagal nurodymus ant pakelio. Padėkite vieną lakštą į didelę kepimo skardą. Vienodu sluoksniu sudėkite įdarą, palikdami apie 2,5 cm nuo krašto. Patepkite kraštą pienu; uždenkite antruoju lakštu. Užspauskite tešlos kraštus. Tešlos paviršiuje padarykite kelias skylutes, kad garai turėtų kur išeiti. Paviršių patepkite pienu; pabarstykite aguonomis.Kepkite 220 laipsnių C orkaitėje 12-15 minučių arba iki auksinės spalvos. Padėkite truputį atvėsti ant vielinių grotelių. Supjaustykite gabaliukais ir valgykite šiltą