5 džiovintos slyvos,
5 džiovintos kriaušės,
5 džiovintos figos,
5 džiovintos datulės,
2 šaukštai razinų,
2 šaukštai stambiai sumaltų riešutų,
4 šaukštai uogienės.
Tešla:
1/2 pakelio sviesto,
1/2 stiklinės cukraus,
1 stiklinė miltų,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi ir kiaušiniu. Suberti miltus, kepimo miltelius ir kruopščiai, bet atsargiai užminkyti. 1/4 tešlos atidėti. Tešlą į formą reikia sudėti taip, kad viduryje liktų vieta vaisiams. Visus vaisius supjaustyti razinos dydžio gabalėliais, sudėti uogienę ir pakepinti keptuvėje. Vaisių masę sudėti į tešlą.Paliktą tešlos dalį iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir sudėti iš jų groteles ant vaisių masės.
Kepti 30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių C.