1,2 kg kumpio,
800 g konservuotų persikų su sirupu,
2 šaukštai cukraus sirupo,
šaukštelis grūdėtųjų garstyčių,
2 šaukštai cukraus,
šaukštelis tamsiojo sojų padažo,
330 ml sidro,
2 raudonieji svogūnai,
3 laurų lapeliai.
GAMINIMAS:
Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius.
Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minučių, kartkartėmis užpildami padažo. Likus 20 minučių iki kumpio kepimo pabaigos, sudedame likusius persikus su sirupu, užpilame pusę kiekio sidro, įdedame supjaustytų svogūnų.