6 pomidorai,
200 g minkšto lydyto sūrio,
obuolys,
3 šaukštai konservuotų kaparių,
3 šaukštai išgliaudytų kedrų riešutų,
100 g bazilikų,
6 šaukštai majonezo,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Nupjauname pomidorų viršūnėles, šaukšteliu išskobiame sėklytes ir pertvarėles. Vidų apibarstome pipirais, druska. Obuolį nulupame, perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Minkštimą supjaustome nedideliais kubeliais. Keletą bazilikų šakelių paliekame papuošti. Kitas smulkiai supjaustome. Sūrį sumaišome su majonezu, obuolio kubeliais, riešutais, susmulkintais bazilikais ir kapariais. Į kiekvieną pomidorą įdedame įdaro. Papuošiame bazilikais.