Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina


INGREDIENTAI:

500g. Kiaulienos filė,
ryšelis petražolių,
25 g. Kedrų riešutų,
pusės citrinos tarkuotos žievelės,
vienos citrinos sultys,
šaukštas medaus, miltų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Kiaulieną supjaustome 2 cm storio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol ji gražiai parunda. Išimame iš keptuvės ir laikome šiltai. Petražoles stambiai supjaustome.

Į keptuvę įpilame dar vieną šaukštą aliejaus ir kepiname riešutus, kol jie švelniai parusvėja. Suberiame citrinos žievelę, supilame sultis, sudedame medų. Kepame maišydami, kol išeina padažas. Kiaulieną vėl įdedame į keptuvę ir apibarstome petražolėmis. Kepiname vartydami apie 3 minutes, kol kiauliena prisigeria skysčio.

Pastabos:
Puikus garnyras prie šio patiekalo būtų makaronai su sviestu ir traškios žalios salotos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668