
100 g margarino arba sviesto (kambario temperatūros);
225 g cukraus (dėjau apie 170 g, ir saldumo pakako);
2 dideli kiaušiniai;
150 ml natūralaus jogurto;
5 š. pieno;
275 g miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
175 g šokolado gabaliukų (arba kokių nors džiovintų vaisių).
GAMINIMAS:
Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės. Po vieną mušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Sudėti jogurtą, pieną ir gerai išplakti.
Kepimo miltelius išmaišyti su sijotais miltais. Supilti į mišinį ir gerai išmaišyti. Sudėti šokolado gabaliukus (vaisius) ir atsargiai išmaišyti. Dėti šaukštu į paruoštas kepimo formeles ir kepti įkaitintoje iki 190 0C orkaitėje apie 25 min. Iškepusius išimti ir leisti ataušti.