Sojos faršas, paprika,
virti ryžiai, sūris,
kiaušinis, svogūnas,
poras, druska, pipirai,
Vorčesterio padažas,
sojos padažas,
sultinys (iš kubelių),
rūkyta šoninė,
salotos, petražolės.
GAMINIMAS:
Į verdantį sultinį įpilti po 2 šaukštus vorčesterio ir sojos padažo, suberti sojos faršą ir virti 15-20 min. Nukošti ir sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, įberti tarkuoto sūrio ir virtų ryžių. Viską gerai išmaišyti.
Į keptuvę - šaukštas sviesto, smulkiai supjaustyta šoninė. Apkepinti, įdėti smulkiai pjaustytą svogūną. Dar pakepinti ir supilti į faršą. Įberti susmulkintų petražolių, pipirų , druskos, mėgstamų prieskonių. Išmaišyti.
Papriką išvalyti ir prikimšti įdaro. Galima kepti orkaitėje, galima troškinti puode, kaip balandėlius.
Jei norim liesiau, nereikia dėti šoninės. Tada reikėtų įtarkuoti česnakėlio 3-4 skilteles ir įpilti šaukštą krakmolo.
Valgom su žaliom daržovėm, bulvėm.