Karpio filė;
pievagrybių;
salotų, agurko, pomidorų;
virtų su lupena bulvių.
Padažui:
2 virtų kiaušinių;
svogūnų laiškų, krapų;
majonezo, natūralaus jogurto;
grybų padažo ir obuolių acto (labai nedaug).
GAMINIMAS:
Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druskyte ir pipiriukais ir iškepame. ( tinka ir likęs nuo kūčių karpis ). Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste.
Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame. Tada pagardiname obuolių actu.
Į lėkštę sluoksniuojame :
salotų lapai; virtų bulvių skiltelės; agurko griežinėliai; karpio gabalėliai; pievagrybiai; pomidoro skiltelės; padažas.