Karpio salotos (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karpio salotos (Ramunės)


INGREDIENTAI:

Karpio filė;
pievagrybių;
salotų, agurko, pomidorų;
virtų su lupena bulvių.

Padažui:
2 virtų kiaušinių;
svogūnų laiškų, krapų;
majonezo, natūralaus jogurto;
grybų padažo ir obuolių acto (labai nedaug).


GAMINIMAS:

Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druskyte ir pipiriukais ir iškepame. ( tinka ir likęs nuo kūčių karpis ). Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste.
Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame. Tada pagardiname obuolių actu.

Į lėkštę sluoksniuojame :
salotų lapai; virtų bulvių skiltelės; agurko griežinėliai; karpio gabalėliai; pievagrybiai; pomidoro skiltelės; padažas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668