Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)


INGREDIENTAI:

4 spalvotos paprikos,
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus,
Rupi druska.

Įdarui:
400 g tunų konservų savo sultyse,
2 smulkiai supjaustytos ančiuvių filė,
1,5 valgomojo šaukšto kaparėlių,
1 valgomasis šaukštas obuolių acto,
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 valgomasis šaukštas garstyčių, 50 g majonezo,
smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai,


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant. Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti. Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis. Nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Įdarui viską sumaišyti. Įdarą išdėlioti ant paprikų juostelių ir susukti vyniotinius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668