4 spalvotos paprikos,
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus,
Rupi druska.
Įdarui:
400 g tunų konservų savo sultyse,
2 smulkiai supjaustytos ančiuvių filė,
1,5 valgomojo šaukšto kaparėlių,
1 valgomasis šaukštas obuolių acto,
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 valgomasis šaukštas garstyčių, 50 g majonezo,
smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai,
GAMINIMAS:
Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant. Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti. Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis. Nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Įdarui viską sumaišyti. Įdarą išdėlioti ant paprikų juostelių ir susukti vyniotinius.