Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

300 g žalių šparaginių pupelių,
300 g bulvių,
1 svogūno, 2 česnako skiltelių,
200 g jautienos faršo,
1 šaukšto aliejaus,
pipirų, druskos, cinamono,
100 g baltųjų pupelių,
1 dėžutės konservuotų pomidorų,
100 g avies sūrio,
4 šaukštų pieno,
1 šaukšto 15% grietinės,
čiobrelio.

GAMINIMAS:

paragines pupeles supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais, bulves – šiaudeliais, kartu su keliais lapeliais raudonėlio, čiobrelio, druska pavirti 15 min. Vandenį nupilti, daržoves nuvarvinti. Svogūnus, česnakus susmulkinti, kartu su faršu pakepinti aliejuje, paskaninti druska, pipirais, trupučiu cinamono. Išmirkytas ir apvirtas baltąsias pupeles dėti į susmulkintus konservuotus pomidorus, pavirti, paskaninti prieskoniais. Viską sumaišyti su pakepintu faršu, kloti į apkepo formą. Dubenyje šakute susmulkinti avies sūrį, į jį įmaišyti pieną, grietinę, druskos, čiobrelio ir paskirstyti ant apkepo. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668