Apetitiški maltinukai (Ramunės) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apetitiški maltinukai (Ramunės)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2 riekelės baltos duonos,
100 ml pieno,
1 svogūnas,
1 skiltelė česnako,
100 g saulėgrąžų sėklų,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
400 g jautienos faršo,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis džiovinto mairūno,
druskos, maltų juodųjų pipirų,
5 pomidorai, 1 paprika,
60 g sauso chereso,
4 šaukštai kečupo.

GAMINIMAS:

Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberkite mairūno, pipirų, druskos. Padarykite kukulius ir 15 min. kepkite riebalais išteptoje skardoje. Pomidorus apvirkite karštame vandenyje, nulupkite, pašalinkite sėklas ir minkštimą supjaustykite kubeliais. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas, smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su likusiu aliejumi ir cheresu, įberkite druskos, pipirų, sudėkite kečupą.
Patiekite su maltinukais

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668