Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)


INGREDIENTAI:

600 g veršienos,
6 slyvos,
baziliko lapelių.

Marinatas :
1 arb. šaukštelis druskos,
1/2 arb. šaukštelio cukraus,
1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko),
1 lauro lapelis,
5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji),
2 stiklinės vandens.


GAMINIMAS:

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. Kepame arkaitėje apie 1 val. Kartu galima išsikepti ir bulves. Tinka ir kaip karštas patiekalas, ir kaip užkandis. Slyvų galima įdėti ir daugiau

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668