Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)


INGREDIENTAI:

400g kalakuto krūtinėlės,
125g porų,
druskos, spalvotų pipirų,
tarkuoto muskato riešuto,
1.5 šaukšto tarkuotų džiūvėsėlių,
1.5 šaukšto aliejaus,
1 stiklinė vištienos ar daržovių sultinio.


GAMINIMAS:

Porus perpjaukite išilgai perpus, nuplikykite ir nusunkite. Mėsą įpjaukite taip, kad gabalas būtų platus ir didelis. Ant mėsos dėkite porus, pabarstykite džiūvėsėliais ir muskato riešutu. Kalakuto krūtinėlę suvyniokite ir apriškite virvele. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Troškintuve įkaitinkite aliejų, įdėkite vyniotinį, iš visų pusių apkepinkite, kad pageltonuotų. Tada dėkite troškintuvą į orkaitę, užpilkite ant mėsos sultinį ir kepkite 40 min. maždaug 200 laipsnių temp. orkaitėje. Kartkartėmis mėsą reikia apversti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668