Rudens skanėstas (Rūtos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rudens skanėstas (Rūtos)


INGREDIENTAI:

4 obuolių,
450 gramų varškės,
mėgstamos uogienės,
1 kiaušinio.


GAMINIMAS:

Varškę pertrinti su kiaušiniu, obuolius supjaustyti skiltelemis. Pasiimti formelę, į ją patiesti kepimo popieriaus ir pradėti sluoksniuoti. Pirmiausia reikia dėti varškės masę, tada uogienę, o galiausiai obuolių skilteles. Kepti 30-40 minučių. Iškepus išimti iš formos ir papuošti mėtų lapeliais. Skanaus!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668